Terug

Volg Shownieuws

ZOVEEL kosten de cosmetische ingrepen van Donny en Janice

Nieuws

18 mei 2021, 13:36

Zowel Donny Roelvink als zijn vriendin Janice Blok zijn niet vies van een cosmetische ingreep hier en daar. En volgens Donny is vooral Janice kind aan huis bij de plastisch chrirug. In MTV Next Level onthult hij hoeveel ze nu al hebben uitgegeven aan alle ingrepen...

"Als je het allemaal zo bij elkaar zou optellen…Daar heb ik eigenlijk nooit over nagedacht. Wat zou het zijn? 10.000 euro?", zegt Donny in de video van MTV die je hieronder ziet vanaf 08:41. "Van Janice weet ik het allemaal niet exact. Ik weet dat ze haar lippen heeft gedaan en een neuscorrectie. Ik ben ook een keer aan mijn neus geopereerd, maar dat was omdat ik aan Boxing Influencers meedeed, niet om cosmetische redenen. En m’n tanden dan… dat vond ik gewoon mooi (zie ons interview met Donny over zijn tanden in de video hierboven).

Donny kreeg bakken kritiek over zich heen vanwege zijn neuscorrectie en was daar helemaal klaar mee: "Er wordt over mij gesproken alsof ik een of andere verslaafde ben aan plastische chirurgie", zei hij vorig jaar op social media, zoals je kan zien in de video hieronder. "Ik ben hier om een medische reden vanwege Boxing Influencers. Ik heb toen zoveel klappen op mijn neus gekregen dat mijn kraakbeen scheef is gaan staan en ik poliepen in mijn neus heb gekregen, waardoor ik moeite heb gekregen met ademhalen. Ik ben hier niet omdat ik een Barbie-pop wil zijn, maar omdat ik geen lucht krijg!"

Donny Roelvink boos na kritiek op neus
0:39
Donny Roelvink boos na kritiek op neus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.