Terug

Volg Shownieuws

Dochter Michella Kox reden achter deelname Echte Meisjes in de Jungle

Nieuws

17 jan 2023, 18:31

Michella Kox is een van de twaalf deelnemers in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle..... En het is niet de eerste keer dat ze meedoet aan het programma. Aan Grazia vertelt Michella waarom ze voor een tweede keer meedoet.

Waar Michella na haar eerste deelname heel hard riep nooit meer mee te doen aan het programma, zien we Michella toch weer terug in de Jungle! "Ik ben impulsief. Destijds dacht ik dat echt, maar je vergeet gewoon hoe het was. Al wist ik meteen weer waarom ik het haatte toen ik er weer was. Ik hou niet van de jungle. Ik vind het niet leuk om niet naar de wc te kunnen en om niet te kunnen douchen. Verschrikkelijk", aldus Michella

Reden

Waarom Michella dan toch de jungle in ging? “Ik wilde deze ervaring niet missen. In eerste instantie dacht ik: hell no! Maar mijn dochter zei: ‘Mama, als je het niet doet en je ziet het op televisie, dan krijg je spijt’”, dit vertelde Michella aan Grazia.

Echte Meisjes in de Jungle

Shownieuws sprak onlangs nog alle deelnemers van Echte Meisjes in de Jungle, waaronder Michella over het nu al spraakmakende seizoen. Aan Lieuwkje Dijkstra vertelden de sterren hoe zij het hebben ervaren (spoiler: vreselijk). Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Echte Meisjes In De Jungle over heftig seizoen
3:06
Echte Meisjes In De Jungle over heftig seizoen

In 2012 was het eerste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien op de buis, waar Michella ook al in te zien was. Destijds ging het er ook al chaotisch en hysterisch aan toe. Kun jij je nog herinneren dat Patty het programma destijds presenteerde? Bekijk onderstaande video voor hilarische beelden van meer dan 10 jaar geleden.

Patty als presentatrice van Echte Meisjes in de Jungle
0:48
Patty als presentatrice van Echte Meisjes in de Jungle

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.