Terug

Volg Shownieuws

Ex-vriendin Kjeld Nuis 'trots' op gouden plak

Nieuws

8 feb 2022, 18:59

Jill de Robles, de ex-vriendin van Kjeld Nuis, heeft liefdevol gereageerd op de victorie van haar ex-vriend. Na een pijnlijke breuk viert zijn ex-vriendin de gouden plak van Kjeld...

Op Instagram laat Jill zien dat zij de winst van Kjeld uitgebreid heeft gevierd. "Wat onwijs vet dat we mijn verjaardag en zijn @kjeldnuis gouden medaille zo konden vieren met elkaar.. Met Corona thuis, dikke shit.. maar gelukkig met een heel team Corona zodat we met elkaar konden juichen en mijn verjaardag konden vieren 🥳☺️! #trots #os #weergoud".

Ruzie

De breuk tussen Jill en Kjeld is op z'n zachtst gezegd niet vredig verlopen. Na de breuk met Jill, ook de moeder van hun zoontje Jax, gonsde het van de geruchten dat Kjeld vreemd was gegaan met zijn huidige vriendin Joy Beune. Kjeld ontkende dit stellig en beweerde dat dat zijn ex en hij definitief uit elkaar waren toen hij iets kreeg met zijn schaatscollega Joy.

Dit schoot bij Jill in het verkeerde keelgat, die op Instagram snoeihard uithaalde naar haar ex. Zij stelde dat hij haar wél had bedrogen. "Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Heb je al 'vergeven' in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?".

Ging Kjeld vreemd met een andere schaatsster?
1:03
Ging Kjeld vreemd met een andere schaatsster?

Trouwen

De kans dat Joy Beune, de vriendin van Kjeld Nuis, binnenkort een trouwring om haar vinger krijgt is héél klein. De schaatser vindt namelijk de liefde vieren voor de wet grote onzin. Hierover vertelt hij in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.