Terug

Volg Shownieuws

Lena na deelname Ex on the Beach: 'Ik was suïcidaal'

Nieuws

7 jan 2023, 16:23

'Twerk-koningin' Lena uit Ex on the Beach was afgelopen week te gast in de podcast van Janice Blok. Lena vertelde hierin openhartig over de gitzwarte periode waar ze in verkeerde na haar deelname aan Ex on the Beach.

De periode direct na haar Ex on the Beach avontuur, waarin iedereen op straat haar plotseling herkende, was erg moeilijk voor Lena. "Ik had het gevoel dat er te veel om me heen gebeurde. Niemand had me hierop voorbereid en hoewel ik veel positieve reacties kreeg, waren er gewoon te veel ogen op mij gericht", aldus de 'twerk-koningin'

Lena vervolgt dat ze er echt helemaal doorheen zat en eigenlijk ook geen zin meer had in het leven. Wanneer Janice aan haar vraag "Was je suïcidaal?" antwoordde Lena: "Ja, eigenlijk wel."

Lachgas

Gedurende deze tijd kreeg Lena ook een auto-ongeluk onder invloed van lachgas. “Ik was in die tijd echt zwaar verslaafd aan dat spul. Ik doe het nog steeds wel af en toe, maar thuis doe ik het niet echt meer. In die periode zat ik aan één stuk door aan die tanks. Ik heb niet normaal veel geld daaraan uitgegeven.”  ze ging zelfs slapen met een ballon en noemt het "een wonder dat ze nog leeft."

Gelukkiger

Gelukkig ziet het er naar uit, dat het beter met Lena gaat. “Ik ben nu nog alles aan het verwerken, en binnenkort ga ik in therapie. De depressie was een opstapeling van allemaal gebeurtenissen, en het heeft tijd nodig om die een plekje te geven. Maar ik ben op dit moment al veel gelukkiger.” En op 9 januari keert Lena terug op televisie in Echte meisjes in de Jungle!

Eerder zagen we dat Dusty uit Ex On The Beach graag door wilden breken in de muziek. Toch leek zijn eerste nummer niet bepaald de harten te stelen van het Nederlandse publiek... Zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.