Terug

Volg Shownieuws

Prince Charming-afvaller Joep heeft stiekeme crush op DEZE andere deelnemer

Nieuws

13 jan 2023, 17:08

In de laatste aflevering van Prince Charming zien we dat Prins Diego, Joep naar huis stuurt..... Maar rouwig lijkt hij er niet over te zijn! In een video van RTL laat hij namelijk weten interesse te hebben in een andere deelnemer.

Joep zag het feit dat hij naar huis werd gestuurd wel aankomen.... Zo zei hij: “Tijdens de tweede date voelde ik een hele andere connectie dan tijdens de eerste date. Een stukje afwezigheid bij hem, en ook minder het gevoel dat het goed zat. Ik ben blij dat hij heel eerlijk is geweest. Ik ben helemaal mezelf gebleven en daar voel ik me ook heel goed over. De opmerkingen die hij maakte klopten, en daar voel ik me ook wel rustig bij.” Hoe dan ook Joep vond het avontuur in Prince Charming wel mega leuk! Stiekeme crush

Maar voor Joep was niet Prins Diego degene die hij het leukste vond, maar had hij een stiekeme crush op Joey! Zo zei hij:  “Ja, ik heb gewoon een klein beetje een zwak voor Joey Dat is eigenlijk vanaf het begin af aan al geweest en dat is eigenlijk ook niet veranderd.” 

(BRON FOTO'S: RTL)

Shownieuws sprak met Prins Diego over het derde seizoen... Zie er alles over in de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.