Terug

Volg Shownieuws

Quizmaster Devrim bespeelt teamgenoten met snode plannetjes in Expeditie Robinson

Nieuws

18 okt 2022, 17:58

Vooral de fysiek sterke spelers worden behouden in de drie teams van Expeditie Robinson. Maar is dat wel slim met de samensmelting in aantocht? Quizfanaat Devrim Aslan (26) speelt het spelletje namelijk wel heel tactisch.

Devrim versloeg in de vorige aflevering zijn mede-captains: Rose Bertram en Chatilla van Grinsven. Maar waarna hij voor zichzelf kiest in plaats van voor de groep, wordt dit niet in dank afgenomen. Aangezien Devrim niet bepaald lekker in de groep ligt.

'Topfit'

Devrim lijkt niet zo onder de indruk van het feit dat zijn teamgenoten niet blij met hem zijn. "Ik voel me nog harstikke goed, misschien nog wel beter dan op dag één, ondertussen is mijn team sterk aan het vermageren", zegt Devrim in zijn biecht.

Bevindingen

Als Devrim later zijn bevindingen met de groep deelt en zegt dat de rest het "slecht aangepakt heeft" is vooral April 'not amused' over de speltactiek van Devrim. Het Beat the Champions-gezicht houdt zich namelijk al achttien dagen op de achtergrond en doet bewust niets om zo zijn energie te sparen en verder te komen in het spel. "Als ik me niet heel fysiek hoef in te spannen, doe ik dat niet. Dat is mijn tactiek. Omdat ik weet dat ik minder sterk en minder fit ben dan de meeste andere deelnemers", legt hij uit. Daarnaast meldde hij nog even dat hij de aankomende proef niet van plan is om zijn best te doen.

Snode plannetjes

"Heel Nederland gaat jou haten", stelt zijn kampgenoot Illiass Ojja als hij betrokken wordt bij de snode plannetjes van Devrim. Waarna Illiass vervolgt met: "Jij wordt de Gargamel van dit spel (...) Een mannelijke heks ben jij." Illiass kan er wel om lachen maar April geeft de quizmaster nog een preek na:  "Jij hebt een ander persoon neergezet dan jij bent. Je doet geen k*t in het kamp, dat is gewoon hoe het is. Als je een slang bent, ben je niet te vertrouwen. Maar als je hier als één team bent en mensen zorgen ervoor dat er hout voor je gezocht wordt, dat jij kan eten... ik zou me zó schuldig voelen als ik niets zou uitvoeren. Tactisch spel kun je spelen, maar dan kun je ook nog vuur maken en takjes zoeken."

Koekje van eigen deeg

De snode plannetjes van Devrim hebben helaas niet gewerkt voor hem, want tijdens de Eilandraad kreeg hij de meeste stemmen en moest hij het spel verlaten. "Gepakt met mijn eigen tactiek. Dat kan ik oprecht wel waarderen", zegt hij tijdens zijn afscheid.

Dit seizoen doen er 21 kandidaten mee aan Expeditie Robinson. In de video bovenaan de pagina zie je een interview met de diverse deelnemers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.