Terug

Volg Shownieuws

Van vechtscheiding naar verzoening voor Scheetjes Hans en Karin?

Nieuws

11 jan 2023, 16:45

De ruzie tussen Hans en Karin die we kennen van De Scheetjes lijkt bijgelegd... Waar de twee drie maanden geleden nog in een enorme vechtscheiding lagen, wordt er nu gesproken over een verzoening tussen de twee.

Zo bevestigt Karin in weekblad Privé: "Mijn relatie met Johan is over en Hans vraagt of ik bij hem terugkom?" Karin en Hans verhuisde zo ongeveer zes jaar geleden naar het zonnige Bonaire, om daar een nieuw bestaan op te bouwen. En heel Nederland kon ze volgen in verschillende programma's; Ik vertrek en De scheetjes: bouwen op Bonaire. Maar helaas het liefdesavontuur kwam tot een einde en de twee besloten in september 2021 uit elkaar te gaan. Maar nu gaan ze het toch weer opnieuw proberen?

Weer vrijgezel

Terwijl Karin ervandoor ging met de broer van Hans, Johan! Kreeg Hans een relatie met de tweeëntwintig jaar jongere Nina. Waarin Karin eerder vertelde aan weekblad Privé dat ze al toekomstplannen aan het maken was met Johan, ze zouden zelfs willen samenwonen!? bleek dit echter van korte duur. Karin en Johan zetten namelijk een punt achter hun relatie.

En ook Hans zijn relatie hield geen stand... En nu onthult Karin dan ook in weekblad Privé: "Hans vraagt of ik bij hem terugkom?" Meer wil Karin er niet over kwijt. Maar een andere bron zei tegen de Privé: "Karin wil deze stap best nog een keer zetten” en: "Er zijn destijds wat dingen gebeurd waarover gesproken moet worden en ze zal er ook niet vast gaan wonen. Misschien twee maanden op Bonaire en dan weer een paar weken naar haar familie in Nederland – die mist ze enorm als ze zo ver van huis is. Een dergelijk compromis zou voor beiden geweldig zijn. Het werk op de golfbaan mist ze ook enorm", aldus de bron tegen weekblad Privé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.