Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eerste foto's van Leontine en John samen

Nieuws

12 okt 2022, 11:10

Wat een prachtig stel! Leontine en haar nieuwe lover John Huiberts zijn samen gespot op het prachtige eiland Ibiza, en zo te zien zijn ze tot over hun oren verliefd...

Story heeft de eerste foto's van het stel samen. "Zó verliefd is Leontine! Dolgelukkig met John tijdens romantische vakantie op Ibiza", is te lezen op de cover van het blad.

Volgens het blad laten de twee nu 'zichtbaar alle remmen los'. "John kan niet anders dan breeduit lachen als Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s komt maken in de haven van het Spaanse eiland Ibiza", schrijft hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

"Dat John een gelukkig man is met mooie Leontine aan zijn zijde, konden zelfs omstanders op een afstand van een paar honderd meter zien! Nadat Story de twee al gefotografeerd had op het vliegveld, maakte het verliefde paar ook later in de haven geen geheim meer van hun romance."

"Hoewel Leontine en John benadrukken dat hun relatie zich nog in een pril stadium bevindt, bewijzen de Story-foto’s onomstotelijk dat er feitelijk geen houden meer aan is", aldus Guido.

Eerder deze maand bevestigde Leontine al dat ze het erg gezellig heeft met de multimiljonair. Wat haar nieuwe liefde in het dagelijks leven doet en hoe 'rijk' hij daadwerkelijk is, zie je in onderstaande video.

Dit is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters
1:37
Dit is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.