Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Enorm cadeau voor Leontine

Nieuws

7 okt 2022, 11:35

Leontine Ruiters laat via haar Instagram weten dat ze ontzettend dankbaar is voor een enorm groot cadeau wat ze heeft mogen ontvangen.

Het is niet haar nieuwe vlam John Huiberts die haar iets cadeau heeft gedaan, om zijn liefde te laten blijken. Maar Leontien heeft een magische Reiki dag ervaren, met als kers op de taart een mooi certificaat. Hieronder de Instagram-stories waarin Leontine haar bijzondere cadeau showt.

(Bron: @leontineborsato)

Sisterhood

Leontien heeft een Reiki-1 cursus gevolgd en heeft op 6 oktober haar certificaat daarvan mogen ontvangen. Zelf schrijft ze op Instagram "Wat een verbinding, wat een zielsherkenning, wat een liefde & wat een sisterhood heb ik vandaag over me heen gestort gekregen. Ben zó ontzettend dankbaar lieve Marjolein Berendsen en Marlous Volkers voor dit lieve énorm grote kado ♥️" 

(Bron: @marjoleinberendsen0) 

Miljonair

Afgelopen week werd bekend dat Leontine een nieuwe liefde heeft. Het is de 51-jarige John Huiberts uit Waalwijk. John maakte begin dit jaar zijn debuut in de Quote 500, met een geschat vermogen van 140 miljoen. In 2018 won hij zelfs de entrepreneurprijs van het jaar. In het bovenstaande filmpje vertelt Leontine alles over haar nieuwe grote liefde en reageert ook Marco op haar nieuwe vlam. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.