Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het na 'alle ellende' met Fred van Leer

Nieuws

16 feb 2023, 22:42

Fred van Leer gaf donderdag samen met Wendy van Dijk het startschot voor de opening van de huishoudbeurs met een blinded obstacle run.... En daar vroegen we Fred, wanneer hij het theater weer ingaat.

Vorig jaar november blies Fred van Leer zijn eigen theatertour af. Hij vertelde toen dat het spreekwoordelijke licht bij hem uit was gegaan na afloop van zijn laatste Fred & Friends show.

Heftige periode

Voor Fred was dit alles een uiting van de heftige periode die hij doormaakte, waarin hij werd overvallen en er een seks video uitlekte. Fred was daarom genoodzaakt om wat rustiger aan te doen.... Wij vroegen hoe het nu met hem gaat?

Fred krabbelt langzaam weer op... zijn theatertour gaat voorlopig nog niet door, maar hij focust zich volledig op zijn Fred & Friends show in Ahoy, en andere 'leuke' projecten. Wel zegt hij nog veel rust te pakken. Zie de gehele reactie van Fred in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.