Terug

Volg Shownieuws

Hierom is Amanda Balk erg teleurgesteld in haar ex Afrojack

Nieuws

31 juli 2023, 11:30

Vegas, de 11-jarige dochter van dj Afrojack en Amanda Balk, heeft haar vader al lange tijd niet meer gesproken en gezien. Dat doet Amanda ontzettend veel pijn, zo laat ze weten in haar Instagram Stories.

Sinds de breuk tussen Amanda en de dj verloopt het contact tussen vader en dochter heel moeizaam (zie de video).

Even leek het erop dat het contact weer beter zou worden, toen Nick (zoals de dj eigenlijk heet) begin 2021 Vegas na lange tijd weer had gezien. Maar daarna heeft hij opnieuw niets meer van zich laten horen, laat Amanda nu weten.

Tekst gaat verder onder de Instagram Story.

(bron: Instagram Amanda Balk)

"De vader van Vegas heeft al een aantal jaar geen contact met zijn dochter opgenomen”, zegt Amanda tegen een volger die vraagt hoe de band nu tussen vader en dochter is. "Als ouder is dit moeilijk te begrijpen en is het triest en erg jammer." Maar volgens Amanda staat de deur altijd open voor haar ex.

Afrojack heeft al ruim 5 jaar een relatie met de zes jaar jongere Elettra Lamborghini. Het stel stapte in september 2020 in het huwelijksbootje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.