Terug

Volg Shownieuws

Huwelijk dochter Hans Kazàn uitgesteld

Nieuws

26 okt 2022, 08:55

Het huwelijk van Lara, de 28 jarige dochter van Hans Kazàn is uitgesteld, ze vertelde namelijk dat ze in 2022 het jawoord zou geven aan haar grote liefde. Echter is dit niet gebeurd. Aan Story vertelt ze de reden achter het uitstel.

Lara Kazàn werd twee jaar geleden geraakt door de zeldzame en ongeneeslijke ziekte Hypokalemic Periodic Paralysis, waardoor ze meerdere keren per dag tijdelijk verlamd raakte. Het was een vreselijke tijd voor Lara en haar gezin, maar gelukkig gaat het nu veel beter met haar. "Ik weet nog dat ik twee jaar geleden hoopte dat ik per dag een of twee aanvallen van tijdelijke verlamming zou krijgen. Maar het gaat zo goed dat ik nog maar één aanval in de drie, vier weken heb", zei de moeder tegen Story.

Van uitstel komt geen afstel

Lara zal gaan trouwen met Kian, de vader van haar twee kinderen. Iedereen vraagt zich nu af wanneer de twee uiteindelijk in het huwelijksbootje zullen stappen. Aan Story laat Lara weten: "We praten er vaak over hoe onze bruiloft moet worden. Zodra we alles op een rijtje hebben, kunnen we alles gaan voorbereiden. 'Van uitstel komt dus geen afstel...'"

Gezondheid vader Hans

Eerder werd Hans in maart tijdens zijn verblijf in Marbella ineens ernstig ziek, hij kon geen voedsel meer binnenhouden. In april moest hij opnieuw naar het ziekenhuis. Artsen stonden voor een raadsel. De oorzaak kon niet goed worden achterhaald. Uiteindelijk is gebleken dat de oorzaak een extreem laag calciumgehalte en magnesiumgehalte was.In de video hierboven, zie je dat het nieuws bekend werd dat het weer goed ging met Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.